Make-up collection (part 1)

Am sa structurez postarea aceasta in doua parti:)
Una (cea de astazi) ce va contine produsele de make-up pentru fata,iar cea de-a doua ,ce va contine fardurile,gloss-urile etc:)
Pentru inceput vreau sa mentionez faptul ca aceste produse au fost cumparate din banii proprii:)iar daca doriti un review mai detaliat la vreun produs,va rog sa lasati un comm la aceasta postare.

1.Baza pentru machiaj Avon.Nu imi place deloc,am incetat sa o folosesc de mult timp.Pur si simplu o consider inutila,nu isi face treaba deloc.
2.Fondul de ten pudra de la Puretouch.Il ador:x gasiti un review mai detaliat in postarea de ieri.
3.Fond de ten Yves Saint Laurent.De asemenea,un fond de ten foarte lejer,perfect pentru a fi purtat vara,rezistent la transfer ce confera tenului aspectul de ,,portelan''.
4.Fond de ten Revlon Photoready.Nu este unul dintre preferatele mele,dar il fosesc destul de des.Ce nu imi place la acest fond de ten este faptul ca dupa cateva ore se strange in liniile fine si arata destul de urat:-s
5.Fond de ten Oriflame Matte control.Il detest:) Nuanta este prea inchisa pentru mine si de asemenea nu este rezistent la transfer.Imi scoate in evidenta fiecare defect.
6.Lancome Photogenic.Eu am o varianta cam inchisa,dar il folosesc cu succes seara.Imi place ca este rezistent si chiar si dupa ore intregi de topait:)) si dansat,a stat la locul lui.Un mare plus:)

1.By Terry concealer: un produs minunat.Desi nu acopera cearcanele perfect ,confera o luminozitate apare:)
2.Make-up for Ever: acopera cu succes cosurile si imperfectiunile.Pentru cearcane nu il folosesc deoarece se strange in liniile fine .
3.Concealer Mac din gama select moisturecover: il folosesc zilnic pentru zona ochilor.Acopera foarte bine,ilumineaza zona si o hidrateaza in acelasi timp.Nu se aduna in pliuri.
4.It stick Benefit:un stick tip ,,creion''.Il iau cu mine mai mult in calatorii.Are o textura lejera,cremoasa,acopera cu succes orice urma,pata,chiar si cearcanele.Si confera o luminozitate aparte.
5.Erase Paste Benefit.Sincer:( nu m-a dat pe spate.Este destul de lipicios si se aduna foarte foarte foarte tare in pliuri.
Iar in materie de pudre,detin numai 2

1.ID Bareminerals: o pudra translucida perfecta pentru a fixa machiajul:) Imi place tare mult.
2.L'oreal Accord Parfait: este mai degraba un fond de ten pulbere,dar o folosesc ca si pudra.

4 comentarii:

  1. fata , ma faci sa salivez ....de unde ai cumparat toate bunatatile astea?:-o
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miss Z,cele mai multe le-am cumparat de pe bloguri:d Sunt foarte atenta la blog sale-uri:d...adica cam toate sunt cumparate de acolo:)))

    RăspundețiȘtergere