Total Pro Beauty+Puretouch+random

Hmm,am observat ca in ultimul timp am cam modificat compozitia blogului.
Astfel ca acum veti putea gasi pe blogul meu diferite concursuri(si nu unul ,ci doua) .Yey:x am mai primit sponsorizarea unei firme.Este vorba despre Puretouch si Sigma.
Le voi da drumul imediat ce voi primi coletele.
Revenind la subiect,pe acest blog de acum inainte veti gasi atat concursuri,reviewuri dar si blog sale-uri ca si pana acum.Astfel daca va intereseaza vreo hainuta de pe blog va rog sa imi dati un mail.
Astazi am descoperit un site nou.Este vorba despre Total Pro Beauty.Am observat ca au o gama larga de produse la preturi foarte bune.Chiar va recomand sa intrati,chit ca e pret de cateva secunde.Veti gasi atat gene false,cat si kit-uri pentru epilare definitiva,pensule,accesorii pentru coafura si manichiura.


Al doilea site de care vreau sa va vorbesc tot astazi este Puretouch.Aici veti gasi numai produse minerale,fara parabeni.Intr-un timp in care in comert gasim numai produse pline de chimicale,care pot avea efecte daunatoare asupra pielii,acest site este o binecuvantare.Voi reveni cat de curand cu un review si imi veti da dreptate.



Atat Magda cat si Otto:)sunt niste persoane deosebite.Si puteti sa le adresati orice intrebare doriti.

O seara cat mai buna

2 comentarii:

  1. Supeeeeerrr .Acum am intrat pe ambele si mi-au placut.Bravo,imi plake noua fata a blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place:* Te mai astept pe blog.Pupici

    RăspundețiȘtergere