Review deodorant spray trandafiri


Iata ca a trecut mai bine de 2 saptamani de cand folosesc acest produs si imi place la nebunie:d
Nu se aseamana cu niciunul din comert din multe puncte de vedere si am sa va explic imediat de ce spun acest lucru.

Dar mai intai,sa aflam ce spun producatorii :
,,Un deodorant delicat care ofera o protectie de lunga durata. Parfumul floral de trandafir salbatic relaxeaza simturile. Extractul organic de aloe vera calmeaza si protejeaza pielea. Ingredientele din plante, precum hamei si hamamelis, asigura o protectie indelungata, fara sa inhibe procesul natural de transpiratie.''

Cantitate: 50ml

Made in Germany.

Produs certificat organic

pH: 4.5 - 5.0

Ingrediente:

Alcohol (Alcool)*, Water (Apa), Rosa Damascena Flower Water (Apa florala de trandafiri)*, Camellia Oleifera Leaf Extract (Extract de frunze de camelie)*, Hamamelis Virginiana Water (Apa de hamamelis)*, Melissa Officinalis Water (Apa de roinita)*, Humulus Lupulus Extract (Extract de hamei)*, Tilia Cordata Extract (Extract de tei paduret)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Extract de aloe vera)*, Fragrance/ Parfum (din uleiuri esentiale naturale), Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**,

* ingrediente provenite din culturi certificate organic

**uleiuri esentiale naturale



Ce mi-a placut:
Absolut tot:)))?
-mirosul subtil de trandafiri.Eu mai mereu uit sa ma dau cu parfum cand ies din casa,dar in ultima perioada nu a mai fost nevoie.:) Esenta de trandafiri persista mult timp:)
-nu pateaza hainele
-faptul ca are pulverizator.Imi este mult mai usor sa il folosesc
-gramajul (50 ml) si faptul ca se consuma relativ greu.Mai jos aveti o poza demonstrativa.Cam atat am consumat in decursul a 14 zile.
-faptul ca este un produs organic:) si contine numai ingrediente naturale.
-deodorantul nu inhiba procesul natural de transpiratie,asa cum o fac cele din comert
-desi a fost tare cald(peste 35 grade Celsius) am transpirat mai putin:) Efectul acestui deodorant a tinut 5 ore,dupa care m-am spalat si l-am aplicat din nou.Dar mi-a facut placere:)
-deodorantul actioneaza antibacterian si a eliminat mirosul neplacut :)
-mi-a placut pretul: 35 lei:)

Ce nu mi-a placut:
-desi ambalajul este tare cute:x imi e frica sa il iau cu mine in calatorii.Desi sticla pare solida,imi e tare frica sa nu il sparg :))

Nota mea:10 din 10

Il recomand cu mult mult drag:)

** Acest produs a fost oferit spre testare de catre firma Bioliv Fresh.

4 comentarii:

  1. Acest produs este un deodorant impotriva mirosului transpiratiei? Nu am inteles exact care este utilizatatea lui, de a fi folosit pt corp sau la subrat. Desi mi se pare tentant, contine alcool ca prim ingredient si eu ma feresc in general. Am avut chiar neplaceri sa imi patez hainele din cauza alcoolului din deodorante.
    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un deodorant organic ce nu inhiba transpiratia.Aceste deodorante elimina bacteriile ce dau un miros neplacut.Transpiratia in sine nu este stopata asemeni unui deodorant obisnuit deoarece este un proces normal de eliminare a apei si a sarurilor.De elimitare a toxinelor din organism.Iar daca stopam acest produs.Ghiciti unde se duc toate:) In organism.
    Eu il folosesc pentru subrat si a dat rezultate foarte bune.
    Desi contine alcool ,nu m-a usturat pielea niciodata dupa epilat si nici nu mi-a patat hainele:)
    Te pup sense:*

    RăspundețiȘtergere
  3. |Mi se pare destul de tentant ca produs. Imi place :X

    RăspundețiȘtergere