Review:Benecos Natural Mascara Super Long Lashes



De cand ma stiu sunt in cautarea unui rimel perfect,care sa imi ofere atat volum cat si alungire.Si mereu am fost mai mult decat incantata sa incerc orice tip de mascara,de la orice firma.


Astazi am sa va vorbesc despre rimelul Benecos pentru alungire cu vitamina E.




Imi place extrem de mult ambalajul si peria subtire care ajunge cu usurinta sa cuprinda toate genele.
Produsul are 8 ml,nu are o consistenta prea lichida si este certificat BDIH(0% Parafine. 0% Silicon. 0% Parabeni. 0% PEG).
Contine aloe vera, ceara de albine, ulei de jojoba si vitamina E.


Rimelul alungeste genele extraordinar de bine si rezista pana la demachiere,insa un lucru pe care nu pot sa il sufar este faptul ca are un miros extrem de strident(biter,alcool).

De fiecare data cand il aplic incep sa imi lacrimeze ochii si sa se inroseasca.Am observat ca si alte fete au aceeasi problema.Acum nu stiu,poate sunt eu mai sensibila.
Pretul mi se pare si el destul de mare (38lei) si nu cred ca il voi cumpara.Cel putin nu pana nu se rezolva problema cu ingredientele si ce ar putea cauza problema de mai sus.




**Produsul a fost primit pentru testare(www.bio-cosmetics.ro)

4 comentarii:

  1. arata dragut ambalajul...probabil contine ceva alcool daca miroase , numai sa nu fi alergica la ceva...mai patesc si eu la diverse produse pe care altii le tolereaza foarte bine !
    pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu il am si i-am facut review, eu ma inteleg de minune cu el, insa mi-a spus ca o fata ca si ea are problema ta - i se inrosesc ochii si incepe sa lacrimeze [cam tare] din cauza lui. Mie chiar imi place mirosul lui, dar e cam puternic si seamana cu bitterul suedez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un rimel chiar bun:)) insa cum am spus si mai sus cred ca sunt eu prea sensibila sau alergica la vreun ingredient.Am citit review-ul tau acum ceva timp si chiar ma miram ca te intelegi atat de bine cu el.
      Te pup:*

      Ștergere