Ce rochie aleg pentru banchet?

Buna dragelor:)
Hristos a Inviat! Nu ne-am auzit de mult timp pentru ca am decis sa iau o scurta pauza si sa ma relaxez,asta pana ieri cand mi-am adus aminte ca se apropie banchetul si eu nu am absolut nimic cumparat si planificat.
Asadar,maine la prima ora voi pleca la Iasi in speranta ca poate poate voi gasi ceva minunat la un  pret accesibil.Desi nu cred,ca sunt ghinionista la chestii de genul acesta.
Asadar,daca sunteti din Iasi,va rog frumos sa imi dati si mie niste sfaturi,niste locatii,magazine frumoase ce ar putea ascunde rochia mea de vis.
Am primit si un mail astazi si de la Asos anuntandu-ma ca au 50% reducere,dar nu mi-a placut nimic.
Insa mi-am adus aminte de site-ul FashionQueen si am gasit cateva rochite care parca ma indeamna sa le cumpar.Au un pret foarte bun si sunt si elegante.Cred ca este unica mea solutie in caz ca nu voi gasi nimic maine.
Asadar,care este preferata voastra?

Numarul 1:



  Numarul 2





 Numarul 3










Numarul 4










Ce model va place din cele de mai sus? Iar pentru cele care aveti banchetul anul acesta....ce rochie v-ati ales?




Va pup:*

17 comentarii:

  1. a 2-a si a 4-a sunt superbe :X eu cred ca as alege-o pe a 4 a.. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as alege-o pe a patra. E foarte frumoasa si potrivita pentru o astfel de ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi place niciuna in mod special, dar daca ar trebui sa aleg una, as alege-o pe ultima :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultima e super simpatica :) bafta la shopping!

    RăspundețiȘtergere
  5. Niciodata nu mi-au placut hainele de pe site-ul respectiv, nu sunt pe gustul meu deloc. Daca ar trebui sa aleg dintre cele de mai sus, as alege-o pe ultima. Iti pot recomanda eu un alt loc de unde iti poti lua o rochita, eu mi-am cumparat una anul trecut de acolo si am fost foarte multumita si preturile sunt foarte accesibile. Daca te intereseaza o sa iti trimit un mail, nu vreau sa fac reclama.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc foarte mult pentru recomandari:*
    Nu fac reclama ,dar este singurul site pe care il stiu:))) la preturi accesibile.
    Am sa iau in cosiderare fiecare parere si poate am sa comand o rochita de aici.
    Va multumesc inca o data pentru tot:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place foarte mult prima rochie, insa important e ceea ce iti place tie. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie tot prima imi place cel mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Rochiile de mai sus nu sunt genul meu, mai ales ca pentru un banchet mie mi se par cam... spalacite. Oricum toate fetele de pe acolo vor fi imbracate in negru, asa ca eu iti recomand sa iti iei o rochie intr-o culoare puternica, de exemplu albastru, coral, verde. Ar fi pacat sa te pierzi intr-o mare de rochii negre. Apoi as mai alege o pereche de platforme nude si un clutch cu un model traznit, un ruj rosu si niste gene false si let the party begin!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! daca esti in cautarea unei rochii pentru banchet, iti sugerez desigur Iulius Mall plus Felicia, iar ca magazine mai micute pe Cuza Voda sunt cateva (in jur de 3) cu rochii destul de ok. Acum depinde si ce au in stoc in momentul de fata. Important e sa iti cumperi o rochie in care sa te simti bine si care sa ti se potriveasca din punctul de vedere al siluetei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Toate sunt frumoase dar un mic sfat de la mine, sa nu alegi numarul 3. Dupa cum se vede este o rochita fara bretele. Si eu am avut una in genul acesteia la banchet si nu m-am simtit foarte confortabil si nu am putut dansa asa de bine cum as fi vrut. Cea mai frumoasa este prima!

    RăspundețiȘtergere