Tag: My make-up station

           Buna dragelor!
            Ce mai faceti? Eu incep din nou prin a-mi cere scuze pentru aparitiile rare de pe blog.Si cam asa vor fi de acum inainte.Se apropie examenul de  Bacalaureat+admiterea la facultate si vreau sa imi concentrez atentia mai mult in aceasta zona.
           Voi incerca sa scriu in jur de 2 articole pe saptamana,in schimb nu voi mai putea ajunge atat de repede la posta(Ana iti sunt datoare) si nici organiza concursuri.
           Astazi voi onora un tag primit acum ceva vreme de la Cristina -Larisa si anume ,,My make-up station''.
Eu deocamdata imi depozitez cosmeticele in ultimul sertar al dulapului.Mi-as dori sa am un loc aparte ,unde sa imi pot depozita produsele,dar in momentul de fata nu se poate.Iar pentru cateva luni,cat urmeaza sa mai stau pe acasa chiar nu are rost.
Asadar,cam asa arata ,,micul meu colt de Rai'':









               Am ales sa nu detaliez deoarece produsele se observa destul de bine.Si in plus este mai atractiv sa privesti o imagine incercand sa deslusesti tot ce vezi.
              Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre un produs anume sau aveti sugestii nu ezitati sa ma contactati.


Va pup si va doresc o seara cat mai placuta:* Eu am fugit la scris.

10 comentarii:

  1. Imi place cum le depoziteti. In plus ai de ajuns si de calitate :) Foarte frumos. Imi plac articolele de genul acesta, imi ofera inspiratie dar si chef de shopping :)) pupici si bafta la examen, te vei descurca, si eu am trecut anul trecut prin asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru sustinere.Sper sa treaca mai repede.:))
      Nu stiam ca iti plac articolele de genul acesta,de acum stiu ce urmeaza sa scriu pe viitor.Te pup

      Ștergere
  2. foarte dragutz sunt depozitate:)..imi place ff mult ca ai produse de firma si de calitate:x! te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,am decis dupa mult timp sa nu mai cumpar atat de multe produse de care stiu mai mult ca sigur ca voi fi dezamagita.Am folosit ani intregi Avon ,Oriflame si alte branduri de care nu am fost multumita.Acum ma orientez spre altele dupa ce ma documentez foarte bine inainte de calitatea lor.

      Ștergere
  3. mult succes tanti mentora :)))))
    te pup si astept noutati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc Coco.Sper sa revin cu vesti bune:)) Incep luna iunie din plin,numai cu examenele si prezentari ale atestatului.

      Ștergere
  4. Am analizat , am analizat .. intrebarea mea e " cand iti fac o vizita? ":)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand doresti:)) Si asa trebuie sa iti inapoiez genele:*De obicei cand mai vin colege si prietene in vizita:))) scot fiecare produs din sertar pentru a-l analiza.Asa ca iti permit sa faci absolut tot ce vrei:*

      Ștergere
  5. Ce organizata esti!! Cosmeticele mele sunt all over the place. Btw, cand o sa ai chef de o postare mai lunga, nu vrei sa ne recomanzi niste produse pentru vara? De exemplu, o pudra care sa tina cat de cat pe parcursul zilei sau care daca trebuie aplicata, sa nu arate cakey. Poti sa incluzi aici si primere, blushuri, ce iti mai trece prin cap. Pana atunci, bafta la examene si iti tinem pumnii!! PS: sa faci si un review la nars laguna ca sa vedem si noi daca e the holy grail bronzer, asa cum il tot lauda tot internetul :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of,nu sunt deloc organizata.Am sa recomand produsele care imi plac foarte mult vara.Chiar iti multumesc pentru pont:d Am cateva.
      Cat despre review cred ca pe la sfarsitul saptamanii il voi posta.Pentru mine este un bronzer bun ,dar nu holy grail.Cred ca prefer The Balm mult mai mult.Te pup si saptamana viitoare ajung la posta.In sfarsit!

      Ștergere