Review: Chanel Vitalumiere Aqua

              

  Alaturi de Dior,firma Chanel reprezinta marcile mele de suflet.Ma incanta ambalajele clasice,calitatea produselor si aici as include atat gentile,hainele cat si conceptele si nuantele cu care ne incanta in fiecare sezon.
                Dupa ce am vizualizat sute de review-uri pe youtube am decis sa strang bani pentru a-mi cumpara acest fond de ten.Va spun sincer ca m-a durut inima sa dau 42 de euro si tin cu dintii de el numai sa nu se termine.
    




              Cred ca primul lucru care m-a atras a fost brand-ul.Eram decisa sa am si eu un produs Chanel ,sa pot face o comparatie intre un produs de lux si unul obisnuit,sa vad ce caracteristici in plus are.
              Nu am incercat nicio mostra initial si v-as sfatui ca voi sa faceti acest lucru.Nu este usor sa dai o caruta de bani pe un fond de ten sau orice alt produs fara a vedea cum arata pe tenul tau si cum reactioneaza.
              Un alt lucru care m-a incantat este parfumul pretios.Miroase extraordinar de bine(desi nu stiu cu ce parfum anume seamana,stiu ca tot de la Chanel am mirosit unul asemanator cand am fost in Sephora) ,dar nu stiu cat va incanta acest lucru.Mie imi place.


             Ambalajul este simplu,specific marcii ,usor de manevrat si depozitat.Insa din pacate nu stiu ce continut mai am in sticluta deoarece este opac.


            Acest fond de ten este extrem de potrivit tenului uscat.
Este fluid si datorita gradului ridicat de apa,acesta trebuie agitat inainte de aplicare timp de 10 secunde.
Are o acoperire mica spre medie,acopera roseata si nu este mat ,este pur si simplu perfect.
           Odata aplicat ,intra repede in piele si creeaza un efect de ,,second layer of perfect skin''.Rezista in jur de 7 ore insa trebuie setat cu o pudra.
           Este un fond de ten extrem de lejer,cu un finish natural ce nu se observa deloc ,asa cum am spus,iti ajuta tenul sa fie pur si simplu perfect.
Are 30 ml si SPF 15.

          Nu stiu daca l-as recumpara,avand in vedere ca Chanel creeaza si produsele Bourjois, as fi tentata sa incerc fondurile lor de ten.

De asemenea,acest fond de ten este impartit in 2 categorii:
B-Beige
BR-Beige Rose(cu subtonuri roz)





Sfat: pentru cele care aveti de gand (poate) sa va cumparati acest fond de ten din strainatate.Am incercat atat in Spania,cat si in Grecia si singura nuanta  deschisa,disponibila  este B10(care o am si eu de altfel).Se pare ca duc o lispa acuta de B20(nuanta potrivita mie).

20 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Primul si cred ca ultimul produs Chanel;)) Nu imi mai permite bugetul.

      Ștergere
  2. Mie mi se pare ca miroase a alcool. De altfel, chiar contine alcool :( Imi place foarte mult fondul asta de ten, insa n-o sa-l recumpar tocmai din cauza alcoolului.

    Si te contrazic putin referitor la ambalaj: ambalajul specific la fondurile de ten lichide Chanel este din sticla cu pompita, asta fiind singurul care e din plastic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine stie.Mie imi miroase a parfum,a parfum scump.Si imi place:)
      Cat despre ambalaj m-am exprimat gresit din pacate.Este caracteristic firmei Chanel din punct de vedere al simplitatii si elegantei.Fata de Givenchy care exagereaza de cele mai multe ori.Sau poate asta e doar parerea mea:))
      Te pup:*

      Ștergere
  3. Hm...mie nu mi s-a parut a fi potrivit unui ten uscat ,eu l-am cumparat iarna si nu l-am putut folosi pentru ca evidentia portiunile uscate.Eu abia astept sa-l termin :))) ca sa-mi pot lua altceva.E un fond de ten ok , dar nu m-a impresionat si nu cred ca merita atata publicitate in jurul lui.
    Oricum ma bucur ca tie iti place si sa-l folosesti cu placere.
    O zi frumoasa!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,se pare ca reactioneaza diferit pentru fiecare persoana in parte.Din acest motiv am si specificat ca mai bine ceri sau cumperi niste mostre intai ca sa nu dai o multime de bani din prima.:-s
      Imi pare rau ca nu ti s-a potrivit fondul de ten.:(

      Ștergere
  4. In sf ai facut review :) Si eu m-am hotarat ca trebuie sa strang bani pentru un produs chanel , o viata am :) Cand o sa am banii mei sa vezi ce dau iama in ele :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da:)) cred ca fiecare dintre noi viseaza la momentul ala.

      Ștergere
  5. Fdt Chanel nu am avut, dar am folosit Bourjois Healthy Mix serum si in mare a fost fain: nu era mat, acoperirea mica spre medie si iti facea fata luminoasa. Ce nu mi-a placut a fost subtonul galben si ca se strangea un pic in riduri. Din pacate, toate fondurile de ten de la Bourjois mi se par cam galbene si un pic prea inchise la culoare pentru mine, asa ca nu cred ca le voi mai cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,insa acest fond de ten vad ca vine si in varianta cu subtonuri roz.
      Eu mereu am vazut asemanarea dintre firma Bourjois si Chanel la multe produse(mai ales la blushuri) insa de curand am aflat ca de fapt e acelasi producator.

      Ștergere
  6. Sunt asa de scumpe X_X ...dar si eu imi doresc sa imi iau ceva de la ei ..oricer , desi cred ca rujurile ma tenteaza cel mai mult <3 Sa vedem in continuare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt extrem de scumpe produsele Chanel,dar deh,platim brand-ul.
      Cat despre rujuri ,eu sunt fermecata acum de Dior.

      Ștergere
  7. Imi plac produsele cosmetice de la Chanel, insa nu-mi plac parfumurile. La un primul meu machiaj profesional am avut ocazia sa testez produsele lor si am fost foarte incantata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu adoor Chanel,dar sunt prea scumpe pentru buzunarul meu din pacate:((..totusi mai sper ca intr'o buna zi sa le incerc si eu produsele:x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu stii cand vei avea ocazia sau vei primi in dar un astfel de produs.Si eu visam inainte,dar pana la urma trebuie pus in aplicare orice plan.:*

      Ștergere
  9. contine alcool, insa nu in stare pura si nu are efecte negative asupra tenului. l-am avut, l-am folosit cu drag si il folosesc in continuare pe timp de iarna, cand nu am pete pigmentare; vara am nevoie de ceva cu acoperire mai mare, insa pentru iarna este perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca ai lamurit acest aspect.Eu chiar nu intelegeam faptul ca desi contine alcool nu mi-a uscat deloc fata,ba mai mult simt ca hidrateaza foarte bine.
      Ma bucur ca iti place si tie:d

      Ștergere
  10. Eu trag spre un IllMakiage - 130 ron.
    L-am incercat o data si am ramas setata pe el.
    Ma bucur ca ti-am citit review-ul , foarte interesant de altfel.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru apreciere:* Am auzit ca fondurile de ten de la IlMakiage sunt bune:-? Sa imi spui si mie ce parere ai despre el:*

      Ștergere