Review:Wella Enrich Detangling Spray

                            

        Cat de eficiente sunt pentru voi tratamentele pentru par?Eu am fost fascinata de ele si desi promiteau sa imi protejeze parul de caldura,sa il hraneasca , mereu ma trezeam cu el ,,matura''.
                     Si am incercat destul de multe Incepand de la Syoss,Gerovital,Tresemme si terminand cu cel de la Wella.
                   Am folosit acest produs timp de 2 saptamani,pana in momentul in care mi-am dat seama ca parul meu in loc sa devina mai sanatos ,mai tare se usca.Nu mai puteam continua,asa ca i l-am oferit prietenului meu ce mi-a dat cateva detalii referitoare la acest produs.
                Nu stiu daca parul meu este de vina ,insa nici un produs de acest gen nu m-a multumit pana acum.
      Tot ce pot sa spun pozitiv legat de acest spray, este faptul ca miroase extraordinar de bine, se mentine o zi intreaga ,iar parul nu se electriza.
                        


Ce nu mi-a placut?
-ca imi usuca varfurile foarte tare si a trebuit sa stopez utilizarea sa;
-parul nu era mai sanatos,nici mai luminos; era tern si uscat
-prietenul meu a mentionat faptul ca produsul era usor cleios si parul devenea imbacsit dupa doar cateva ore de la utilizare,fiind nevoit sa se spele iar pe cap;
-parul nu se pieptana mai usor (in cazul meu :)) )
          Un alt lucru ce nu mi-a placut este pretul,de peste 50 lei pentru o cantitate relativ mica 150 ml.

  Nu stiu daca as putea sa recomand acest produs ,intrucat nu sunt sigura daca experienta nefericita a fost de natura personala(nu ma inteleg cu produsul ori parul meu nu are nevoie de asa ceva)  sau chiar nu este bun.

De aceea astept parerile voastre? Ce v-a multumit in materie de tratamente pentru par?


 Ingrediente:





(**Produsul a fost primit pentru testare: www.carespot.ro)

8 comentarii:

  1. si pe mine ma nemultumesc aceste produse , pe unele le folosesc ca miros bine :)oricum nu mai cumpar cand le termin , o sa folosesc doar unt de cocos inainte de spalare , care mie imi face super bine...si ar mai fi ceva...uleiul uscat de la Nuxe...imi place mie tareeee...
    pupici...cum merge treaba cu scolita ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu sunt singura.Eu am inceput sa refolosesc uleiul de cocos si imi place tare mult.Am gasit pe internet o masca (ulei de cocos+miere de albine) ce presupune ca deschide culoare parului.Poate imi iese pana la urma un ombre mai subtil.
      Cu scoala merge destul de bine.Vreau sa scap mai bine spus:))

      Ștergere
  2. Sincer, nu prea imi bat capul cu tratamente and stuff. Folosesc sampon si balsam si din cand in cand un balsam tratament. Atat balsamul cat si tratamentul sunt de la Dove din gama aia noua cu uleiuri. Chiar imi plac...imi lasa parul stralucitor si matasos. Inainte am avut ceva balsam luat din Douglas care a fost o mare prostie si care dupa vreo 3 utilizari, sta in baie si ocupa loc. Am folosit odata ulei de argan pe par, pus inainte cu vreo 30 de minute de spalare. Rezultatul a fost fain, dar m-a tinut pana la prima spalare. In rest, nu folosesc nimic, chiar daca utilizez si placa si foenul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa ma amagesc singura.Se pare ca nu ma invat minte si tot caut elixirul ce poate imi va face parul frumos vreodata.
      Am folosit si eu balsamul de la Dove si chiar mi-a placut.Nu ma asteptam ,dar acum l-am terminat.
      Mama este fan ulei de argan.Il foloseste pt fata,corp,par,practic se imbiba din cap pana in picioare cu asa ceva.E culmea.

      Ștergere
  3. Eu nu l-am folosit, deci nu imi pot da cu parerea :(

    RăspundețiȘtergere
  4. nu toate produsele de la wella sunt formidabile, ce e drept trebuiesc testate multe pana dai de ceva ce iti prieste parului tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeasi parere o am si eu.Totusi pentru pretul pe care il au,ma asteptam sa fie mai bune.

      Ștergere