SH Haul...sau cum sa iti cumperi haine cu bani putini

                    Eu sunt o impatimita a cumparaturilor din magazinele SH.Nu mi-a fost niciodata rusine sa intru intr-un astfel de loc si am reusit  sa port cu mandrie fiecare achizitie .
                  Am reusit sa prind hainute si accesorii frumoase,unice si de foarte buna calitate.
De ce as da 100 lei pe un tricou cand il pot gasi cu 7 lei la un magazin de acest gen?Si inca un lucru,nu am sa inteleg niciodata persoanele care critica si chiar sunt ofensate cand ii vad pe altii cumparand din astfel de locuri.
Eu sunt eleva,viitoare studenta care prefera sa dea 50 lei pe 4 articole de imbracaminte decat pe o singura bluza.Punct.
               Si dupa cum v-am promis,acestea sunt achizitiile luate in cursul acestui an.Poate ca am mai ratacit un tricou sau o bluza ,dar daca imi voi aduce aminte,voi reveni asupra acestei teme.


1.Pantaloni scurti Denim (15 lei)



2.Geanta no name(aprox. 20 lei)


3.Cardigan animal print( 13 lei)


 4.Jeansi Denim (20 lei)




5.Rochita Atmosphere(13 lei)

 






 7.Cardigan T.U.( 10 lei)


 8.Tricou no name( 7 lei)


 9.Rochita Denim( 15 lei)




Voi ce ati cumparat din magazinele de acest gen?


P.S: Pentru fetele din Botosani.In sfarsit avem stand Essence.Il gasiti la etajul 1,magazin Romarta.La standul de cosmetice din partea stanga.Eu am dat deja astazi atacul.

39 de comentarii:

  1. Sa le porti cu placere!
    Asta imi aminteste ca trebuie sa fac o vizita intr-un SH sa-mi mai imbogatesc partea de tricouri a garderobei :) Ai vreo recomandare in BT (nu sunt din oras, deci voi avea nevoie indicatii, gen piata etc.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cumpar numai de la un singur Sh si atunci in ziua in care primeste marfa.Imi fac de obicei timp o ora pentru asa ceva.
      Acesta se gaseste langa pita,fata in fata cu barul Taifas.E langa piata mica.In cazul in care te hotarasti sa vii in Bt:*

      Ștergere
    2. Thank you for the tip!
      O sa-l caut cand ajung la Botosani, multumesc!

      Ștergere
  2. De unde sunt pantalonii scurti cu floricele? Sunt supeeerbi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tii minte cand ne-am intalnit prima data? Din Sh-ul respectiv.Fata in fata cu Taifas:*

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc:*:* Poate gasesti si tu ceva dragut.Am vazut niste minunatii in alte orase.

      Ștergere
  4. Din pacate nu toate Sh.urile a hainute asa frumoase.cel putin la mine in oras.
    Sa le porti cu placere:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord,insa eu frecventez unul singur si numai cand primeste marfa.Chit ca preturile sunt mai crescute ,dar am ocazia sa gasesc cate ceva.Te pup

      Ștergere
  5. Foarte frumoase toate lucrurile si iti dau perfecta dreptate.Nu are rost sa dai 50 de lei pe 1 tricou atata timp cat gasesti o groaza de modele asemanatoarea si poate chiar modelul respectiv,si nu neaparat la sh,poate si la un magazin din oras.Mie mi s-a intamplat de multe ori sa-mi cumpar lucruri de la magazine din oras si mai apoi sa le vad in mall sau Carrefour.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,am gasit si eu multe lucrusoare dragute si prin magazine insa imi e frica sa nu aiba tot orasul ca si mine,acelasi model.

      Ștergere
  6. stand essence in Bt? vai..maine la prima ora sunt acolo :X
    foarte dragute hainutele!mai ales pantalonii scurti si ultima rochita.. eu niciodata nu gasesc ceva sa-mi placa cand ma plimb prin sh-uri..

    RăspundețiȘtergere
  7. uuuh, abia astept sa ajung acasica sa dau o fuga in Bt :D Si stiu si unde e Romarta, lucky me! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat ma bucur Miuri.Sper sa gasesti ce iti doresti.Eu sunt foarte multumita de achizitiile pe care le-am facut astazi.Si cred ca am vazut produse ce faceam parte din 3 colectii diferite.

      Ștergere
  8. Dragute, dragute :) eu de obicei imi gasesc cele mai dragute si interesante chestii in sh-uri :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,nu e asa? E asa o aventura sa cauti fiecare lucru in parte,sa ai rabdare.Ai o satisfactie aparte:d

      Ștergere
  9. sunt super si eu am gasit cateva tricouri care in magazin tin sa precizez erau vreo 80 de lei si nici nu se vedea ca nu erau noi+si eu am vazut rochita neagra acelasi model si am vrut sa mi-o iau dar nu aveam bani la mine la momentul respectiv insa sper sa o mai gasesc:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand vad preturile din mall efectiv raman socata.Cum poti sa dai jumatate de salariu pe o pereche de blugi sau pe o bluza?Mi se pare strigator la cer.In general romanii sunt fuduli si am mai auzit cazuri in care fetele nu mancau cu saptamanile doar ca sa isi cumpere un articol vestimentar.
      Strainii desi au bani ,sunt calculati,iar cumparaturile cele mai multe le fac in perioadele de reduceri.Iar acolo sunt reduceri,nu gluma.

      Ștergere
  10. Omg!! Sunt geniale toate toate ! Pantalonii scurti &cardiganul animal print&gentuta&ultima rochita sunt preferatele mele <3 Sunt total deacord cu tine dar trebuie sa si cautam :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa avem rabdare mai mult.Tu ai gasit vreun articol preferat in Sh-urile de la tine din oras?

      Ștergere
  11. sunt superbe toate produsele! sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu vad nici o diferenta intre a purta haine de la rude, prieteni etc, si intre a purta haine de la SH. Asa ca imi place mult postarea ta! Si eu prefer sa dau 50 lei pe 4 articole vestimentare, decat pe unul singur!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt complet de acord cu tine.Insa lenjerie intima niciodata nu voi cumpara de la Sh:d:))Am uitat sa specific asta.

      Ștergere
  13. hehe, inca o impatimita ; ador SH shopping! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu am gasit pana acum un SH cu haine dragute :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of:( Si eu imi pierdusem speranta,dar am inceput sa le frecventez in ziua in care primesc marfa.Iar atunci gasesc 2-3 articole frumoase.

      Ștergere
  15. abia astept sa merg la essence ♥ Eu la SH am fost mai demult dar nu am gasit lucruri care sa arate bine. Multe lucruri sunt scamosate asa ca n-am mai fost. Esti o norocoasa ca stii sa le cauti si sa le gasesti asa frumoase si sa arate bine. Sa ma duci odata si pe mine ;) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te voi duce cu cea mai mare placere.Numai sa scap de toate examenele si prostiile.Sa imi spui ce ti-ai luat de la Essence:* Te pupicesc

      Ștergere
  16. Si eu sunt de acord cu tine.De cateva ori am fost si eu insa tu chiar ai gasit haine dragute !!:*

    RăspundețiȘtergere
  17. sa le porti cu drag...si eu cumpar cand gasesc , la noi in Constanta nu sunt...am luat din Sibiu , Cluj si Oradea niste chestii foarte dragute !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Coco:* Esti o scumpa.Nu sunt magazine de acest gen in Constanta?

      Ștergere
  18. Normal ca mi-am cumparat hainute din magazine SH si de multe ori hainele au fost de mai buna calitate decat cele cumparate cu o caruta de bani!!! Nici vorba de rusine sa recunosc ca imi cumpar lucruri din SH.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca nu toata lumea considera aceste haine oribile...Cum spun altii, ,,nu as putea purta niciodata hainele altcuiva''.

      Ștergere
  19. Cand mai ajungi prin Iasi? Sa colindam o zi intreaga pe la magazine. :)) Te invit si la mine sa iti arat minunata mea colectie. Imi plac lucrusoarele, abia astept sa ajung si eu pe acasa, de la Paste nu am mai ajuns. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea ajung in Iulie din pacate.Inainte de examenul de admitere si sper sa gasesc unde sa stau:))) cateva zile.Poate daca esti pe acolo ne vedem:* Tu ce mai faci?

      Ștergere