Review: Travalo Excel



                 Dupa o lunga perioada de timp,am reusit sa pun si eu mana pe Travalo.Mereu mi-am dorit sa pot lua dupa mine parfumul preferat,fara a fi nevoie sa car intreaga sticla.
Cred ca este cel mai practic dispozitiv si de asemenea se incarca foarte usor.
 Desi initial mi-am dorit culoarea roz,am primit din partea celor de la Travalo nuanta albastru.
Functioneaza extrem de usor si trebuie incarcat ca in poza urmatoare:





              De asemenea,imi place faptul ca nu ramane mirosul parfumului si pot face cate combinatii doresc.Zilele trecute am combinat Bvlgari Omnia cu parfumul Cerutti si am obtinut cea mai fresh combinatie posibila.
Travalo constituie poate cel mai dragut cadou posibil.Ce femeie nu isi doreste ca in orice moment al zilei sa miroase bine,fara a fi nevoita sa care sticla de parfum sau mostrele care nu sunt prevazute cu pulverizator.
Mama si prietenul meu s-au declarat fani ai acestui produs si m-au rugat sa le achizitionez si lor un micut Travalo.




             Travalo asigura in jur de 60 de pulverizari si are o greutate de doar 20 grame.Este foarte usor,rezistent si nu se va sparge geamul prin care vezi cantitatea de parfum deoarece este realizat dintr-un plastic extrem de dur.
            Este confectionat din acelasi material pe baza de aluminiu ca si aparatele de zbor.Este dotat cu un sistem unic de reglare a presiunii astfel incat poate fi luat chiar si cand calatoriti cu avionul.
Iar 98% din componente sunt reciclabile.
Travalo Excel il gasiti in 10 culori minunate:




                 Puteti cumpara acest dispozitiv de aici www.travalo.com la pretul de 12,5 £.Transportul dureaza intre 5-7 zile si pachetul ajunge acasa.
                De asemenea,cei de la Travalo organizeaza zilnic cate un giveaway pe pagina lor de Facebook ce da ocazia tuturor celor care dau like paginii sa castige un astfel de produs.





Eu ma declar fermecata de acest produs.Cine a mai incercat Travalo?

11 comentarii:

  1. Ce culoare frumoasa are! Mi se pare super super util. Sa-l folosesti santoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:* Prietenul meu este cel mai incantat de faptul ca este albastru:))

      Ștergere
  2. Cred ca e util travalo asta, mai ales ca imediat mi se termina parfumul din geanta. Da....umblu cu un parfum in geata:)). E adevarat, are 30 de ml, dar totusi. Toate culorile sunt frumoase, dar eu il prefer pe cel argintiu, in ideea ca nu o sa se vada eventualele zgarieturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este util,mai ales ca eu uit de obicei sa ma dau cu parfum si imi aduc aminte in oras.
      Si mie imi place cel auriu,insa culoarea aceasta a fost sa fie.
      Ce parfum folosesti acum:*?

      Ștergere
  3. In geanta am Burberry London pt ca are panza aia in jurul sticlei si am zis ca asa poate o mai protejeaza. In rest, nu am un parfum pe care il folosesc non stop. Imi place sa alternez. Asa ca in functie de ocazie si dispozitie folosesc Lacoste Femme, Chloe Love, parfumul lui Elie Saab, Jimmy Choo. Astept cu nerabdare sa ma duc in concediu ca sa imi maresc colectia. Am pus ochii pe parfumul ala verde de la Chloe si Lancome Poeme, care il vreau de mult timp:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce colectie impresionanta ai.Eu visez la Dior Cherie dar nu am 4 mil sa dau pe o sticluta.:))Ramane la stadiul de visare.Unde pleci in vacanta?

      Ștergere
  4. Plec cu prietenul in Italia vreo 10 zile ca sa vizitam Venetia, Verona, Padova..zona din nord. Deja mi-am cautat pe net adresele la Mac, Sephora:))) pe care sper sa le si gasesc prin Venetia aia intortochiata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos:x Sa iti cumperi multe bunatati:)) Ca eu am regretat ultima data cand am fost in Grecia deoarece produsele la Mac erau destul de ieftine comparativ cu Romania.Si nu mi-am cumparat absolut nimic.

      Ștergere
  5. Și eu îl am și după 3 reîncărcări s-a dus naibii chestia de jos care încărca :(

    RăspundețiȘtergere