OOTD: Flashy Blue








        Hey:* Salutare
        Nu stiu daca v-au lipsit postarile de acest gen,insa mie cu siguranta da. Prin ele reusesc incet incet sa recapat o doza de incredere pe care am pierdut-o in decursul anilor.
        Asadar,astazi va prezint un nou produs de pe Oasap.Un articol vestimentar de care am fost mai mult dezamagita datorita atat calitatii cat si a neconcordantei cu fotografia de pe site.
         Initial,mi-am dorit aceasta rochita,insa nici nu va pot explica cum arata pe mine.Este foarte foarte mulata si scurta.Probabil daca as dori sa fiu fluierata si aratata cu degetul pe strada,as purta-o de una singura.
      Am fost dezamagita si de faptul ca rochita la (26 de dolari) nu are nici macar o singura eticheta.Absolut nimic. Daca mergeti in magazine gen PPT veti gasi cu siguranta un model asemanator la maxim 10 lei.
Oricum,sa trecem peste.Am reusit in schimb sa o folosesc cu succes ca si top .Am facut o multime de combinatii in aceste zile ,insa am fotografiat doar una singura.




















Top(dress):Oasap
Fusta: New Yorker
Sandale: Miniprix
Geanta: sh


Iar ca ultime informatii,tin sa va anunt ca Oasap comercializeaza acum si produse cosmetice.Le gasiti aici.

Si de asemenea mi-am actualizat wishlist-ul.Acum imi doresc:




Cizme,muuulte cizme

Si genti

Green.White and black


Contrast Color

18 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc.De acum trebuia sa il combin cu ceva:)) Sa ii gasesc o intrebuintare.

      Ștergere
  2. Buna! Iti sta foarte bine asa.
    Am rasfoit blogul tau si imi place tare mult ceea ce am vazut. Am si eu un pui de blog pe care te invit sa il vizitezi si daca iti place sa il urmaresti prin GFC. http://akadeeatalks.blogspot.ro/
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de apreciere Deea:*
      Acum iti voi da follow:*Pupici

      Ștergere
  3. Buna! Intradevar nu prea semana cu ce este pe site. Poate ar fi trebuit sa o iei una sau doua marimi mai mari. Parea mea ca un croi ca cel al rochitei vine bine se siluete skinny, fara a parea vugar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi vrut sa o iau cu una sau doua marimi mai mari insa nu era.E singura disponibila in marime,,universala''.
      Stiu ca ar veni bine siluetelor skinny,insa cat de skinny:)) Ca eu am doar 50 de kg.

      Ștergere
  4. Esti tare frumoasa~~~Imi pare rau ca nu ti-a venit bine ca rochita, insa si ca top arata foarte bine.Mai poti incerc( daca nu te-ai gandit deja la asta) sa o completezi cu o pereche de pantaloni simpli,pana sau cu colanti. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Bianca:* Am vrut sa o port si cu niste blugi skinny negrii insa a fost cald afara si nu am reusit:-s

      Ștergere
  5. Foarte dragut topul/rochita...e bine ca nu te-ai dat batuta si ai reusit sa folosesti rochita cumva. Si eu astept o comanda mica de la oasap facuta cu ocazia giveaway-ului cu monstru. Sunt curioasa ce primesc..apropo, unde a venit pachetul: posta normala, vamala sau prin curier?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,trebuia sa ii gasesc o intrebuintare.
      Sa imi spui si mie ce ti-ai luat de pe oasap:* Comanda in ultima vreme a ajuns la posta vamala..insa unele fete au primit-o si prin curier(dhl) cred ca asa se scrie.
      Cum aflu mai multe detalii ,am sa te anunt:*
      Te pup

      Ștergere
  6. Intr-adevar dungile in zig zag sunt la moda vara asta. Ele pacalesc ochiul si dau o forma mai atractiva siluetei, pe langa fatul ca acestea confera tinutei tale un look original. Imprimeul zig-zag se potriveste in special persoanelor cu sani mici.
    Imi place rochia prezentata de tine si faptul ca ai combinat-o cu tonuri cromatice asemanatoare (ai putea inlocui geanta cu una intr-o nuanta asemanatoare cu rochia). Modelul imi aminteste de cele folosite de-a lungul mai multor colectii de casa Missoni. Lungimea fustei te avantajeaza deoarece esti miniona (corecteaza-ma daca gresesc).
    E o tinuta potrivita pentru o zi calda, incheiata cu o plimbare in parc.
    Pentru mai multa inspiratie, draga Deea, poti urmari colectiile S/S 2012: Carven, Burberry, Celine, Dior sau Etro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,sunt miniona.
      Multumesc mult de aprecieri.Nu stiam ca acest imprimeu este in voga vara asta:)).As fi dorit si eu sa gasesc alta geanta ,dar din pacate nu am nimic albastru sau alb.Te pup

      Ștergere
  7. Vaaaaai!!! Unde ai gasit ghetutele alea :X:X:X?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghetutele sunt aici:
      http://www.oasap.com/boots/5417-medium-lace-up-boots-with-studded-ankle-straps.html
      Din pacate vad ca acum nu mai sunt pe stoc:o3

      Ștergere