Review: Pantene Aqua Light









Buna dragelor:)
A trecut  mult timp de cand nu am mai scris.Stiu,stiu,imi asum intreaga responsabilitate.
Am adunat materiale pentru blog cat sa imi ajunga un an intreg,doar ca programul(bate-l vina) nu este prietenos cu mine.
      Acum ceva vreme am primit un pachet dragut din partea Pantene Romania pentru a testa gama lor de produse destinate parului cu tendinta de ingrasare(cum am eu).
Nici pana acum nu am reusit sa le termin in totalitate insa le-am testat indeajuns incat sa va povestesc experienta mea.
        Si inainte de toate vreau sa va intreb cum a decurs ziua de ieri pentru voi in materie de shopping?Eu ma declar complet dezamagita desi cu chiu cu vai am reusit sa imi cumpar un laptop nou.
Asadar,revenind la ale noastre:


Samponul:inca din start spun ca parul meu este gras la radacini si  matura(uscat) in rest.Nu cred ca am gasit pana acum un sampon care sa echilibreze aceasta situatie.
Acesta in schimb este bunicel.Face extrem de multa spuma,miroase fresh desi nu se pastreaza timp indelungat ,dar m-a ajutat in privinta utilizarii lui(mi-am spalat parul la 3 zile in loc de 2).
 Poate si datorita acestui fapt,nu este atat de hidratant pe cat mi-as fi dorit.Lasa parul aspru si este nevoie de balsam sau masca dupa fiecare utilizare a sa.
Cat in privinta ambalajului,imi place ca este transparent si pot observa cat am folosit din acest produs in schimb alte detalii spectaculoase nu sunt.

Balsamul de par: este produsul meu preferat din toate cele 3 incercate.
Are o consistenta destul de cremoasa si miroase exact ca samponul,doar ca ceva mai intens si se si pastreaza.
Eu l-am folosit in special pentru zona varfurilor si a facut fata cu brio:).Hidrateaza ,lasa parul moale si cel mai important,usor de pieptanat.
Cantitatea este destul de generoasa,avand in vedere ca este nevoie de o cantitate extrem de mica in momentul aplicarii si presimt ca o sa ma tina extrem de mult .


Spray-ul:este singurul produs pe care nu as putea sa vi-l recomand.In afara faptului ca miroase extrem de frumos si se mentine timp indelungat,nu am observat sa aiba alte calitati.
Nu hidrateaza mai deloc,dar in schimb imi potoleste firele rebele:)


Si inchei intrebandu-va:ce lumanari parfumate imi recomandati?

10 comentarii:

  1. Iti recomand tartele Yankee Candle! Au o multime de arome, si nici nu costa mult :) Eu mi le cumpar de la Diverta, insa au si site de unde le poti comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu vreo 2 tarte Yankee Candle care miroseau demential.Le cumparam din Carturaresti ,dar in ultima vreme nu le-am mai gasit pe acolo.
      Multumesc :*

      Ștergere
  2. Balsamul pare ok, l-as cumpara.
    Iti recomand samponul Clear, eu il folosesc pe cel contra caderii parului (e si antimatreata, dar e in regula, desi nu am matreata). E foarte delicat si miroase parul foarte frumos daca il folosesti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balsamul si mie imi place tare mult.:)
      Am sa il incerc pe al prietenului meu:)) Ca el mereu foloseste Clear,poate observ ceva schimbari.

      Ștergere
  3. Yankee Candle! Ultima data cand mi-am cumparat lumanari YC, le-am luat de la Mobexpert :D. Vezi daca gasesti un magazin de asta in zona ta si da o fuga pana acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu 2 tarte si o lamanare de la Yankee Candle.Cea din urma m-a dezamagit foarte tare in schimb m-am indragostit de tarte.Am sa incerc sa le caut ,poate gasesc pe undeva si cateva cu miros specific de iarna:x

      Ștergere
    2. Te previn...daca iti cumperi YK cu miros de cookies, vanilie sau alte chestii yumy, vei vrea sa mananci non stop biscuiti sau turta dulce, in functie de ce miros ai ales.

      Ștergere
  4. eu iti recomand uleiurile eterice...grapefruit , lime , portocale...iti umplu casa si sufletul de bine :)..eu pur si simplu pun cateva picaturi pe o batista , apoi pe calorifer !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am sa caut si eu.Din cate am inteles sunt destul de ieftine si tin si mult timp:* Te pup si multumesc pentru sugestie.

      Ștergere