Colaborare romaneasca-1 Decembrie

La multi ani Romania!
        Astazi am pus la cale impreuna cu alte colege bloggerite o colaborare inedita ,din punctul meu de vedere.
Consider ca patriotismul nu se arata doar prin faptul ca ne inghesuim la o portie de fasole cu carnati ,ci sprijinind ramura industriala a acestei tari.Din punctul meu de vedere prefer sa cumpar o crema/demachiant fabricat in Romania ,decat sa plang la interpretarea imnului.
        Trecand peste partea introductiva,in acest articol am sa va prezint crema mea preferata din ultima vreme.
Initial am incercat-o in varianta de mostra si mi-a placut atat de mult incat am cumparat-o full size.
Este vorba despre Crema intens hidratanta de la Aslavital Mineralactiv.
       Ce spune producatorul:
,,Complexul unic Argilă naturală - extract organic de Goji energizează celulele, regenerează, hidratează şi tonifică pielea. Acţiunea intens hidratantă este susţinută de asocierea uleiurilor naturale (Jojoba, Unt Sheea, Squalane) cu factori de hidratare cu acţiune retard, extraşi din alge brune.
Extractul organic de Goji, Uleiul de Orez, Acidul Ferulic şi Vitamina E constituie antioxidanţi naturali eficienţi în reducerea liniilor fine, a ridurilor şi a petelor pigmentare.
Pielea devine luminoasă, catifelată, perfect hidratată.''   
                                Parerea mea: Ambalajul m-a atras din prima.Cu totii stim ca produsele romanesti nu au un ambalaj foarte atractiv.De cele mai multe ori este alb ,din plastic.In schimb aceasta crema vine intr-un borcan de sticla,extrem de rezistent,iar combinatia de rosu si auriu  imi amplifica dorinta de a veni mai repede Craciunul(cred ca dezvolt in ultima vreme o obsesie in acest sens).       Textura cremei este densa,cu toate acestea este absorbita rapid iar mirosul fresh se mentine timp de 3-4 minute.Cu toate acestea,crema chiar este intens hidratanta,mai ales pentru un ten uscat ca al meu.Un alt lucru care imi place este faptul ca are factor de protectie 15 si constituie o baza foarte buna pentru machiaj.Pretul este in jur de 22 lei(cumparat din Carrefour) si o recomand cu drag.   Produs fabricat de catre Farmec in Cluj-Napoca.:) 






La aceasta colaborare au participat:
1. http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/
2. http://adelinaradu.blogspot.com/
3. http://bydee-make-up.blogspot.ro/
4.http://beauty-boutiqque.blogspot.ro/
5. www.cristinatacaciu.wordpress.com
6.http://dedeeasclothes.blogspot.ro/
7. http://letmeborrowyourlipstick.blogspot.ro/
8. http://midsummer-blog.blogspot.com
9. http://valentinabucur.blogspot.com
10. http://luizaburlacu.blogspot.com/
11. http://niasmagiccloset.com
12. http://cupcakesplendens.blogspot.ro/
13. http://www.juliet.ro/
14. http://alinabarbumake-up.blogspot.ro
15. http://ioanadumitrache.ro/

16.http://beautybyalexia.wordpress.com/

Ce produse romanesti v-au multumit?

12 comentarii:

  1. Crema contur cu ulei de catina si masline de la Cosmetic Plant imi place foarte mult, chiar azi am postat un articol pe blog despre ea. Samponul si balsamul de par Q10 de la Hofigal le ador, pudra de argila Aslavital nu-mi lipseste niciodata...si as putea continua mult si bine, dar ma opresc totusi aici :) Frumoasa initiativa ati avut! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema contur cu ulei de catina am avut si eu si mi-a placut destul de mult.La fel si samponul samponul q10 care miroasea a vata de zahar.
      Multumesc pentru apreciere:* Mie imi plac extrem de mult produsele fabricate in Romania.Pacat ca nu toate lumea le acorda importanta pe care o merita.Pupici

      Ștergere
  2. am incercat si eu aceasta crema, din pacate nu mi s-a prea potrivit :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai incercat mostrele initial sau crema in varianta full size?:-s Imi pare rau ca nu ti s-a potrivit ,mie intreaga gama mi se pare super:x

      Ștergere
  3. Am incercat aceasta crema in perioada in care au fost distrubuite mostre gratuite si m-am indragostit de ea. Mi-am propus sa o achizitionez, e pe lista. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact atunci am incercat-o si eu pentru prima data.Si mi-a placut la nebunie si mi-am propus in fiecare luna sa o cumpar.
      Te pup:*

      Ștergere
  4. am gasit si eu una super...o sa va zic ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma gandesc sa incerc produsele din gama Aslavital Mineralactiv, am tot auzit numai lucruri bune despre ele. Pana acum le-am incercat doar pe cele din gama Gerovital Plant si pe cele traditionale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate vei gasi niste mostre sa le folosesti.Sa stii daca ti se potrivesc sau nu:*

      Ștergere
  6. eu n-am folosit crema asta, nici macar nu-mi amintesc sa o fi vazut prin magazine.. Ambalajul pe mine ma duce cu gandul la o crema pentru ten matur, dar e ok fata de altele de la alte produse romanesti. O sa ma uit mai atenta prin magazine, poate mi se prinde de mana :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,aceasta gama este destinata tenului 25+,dar avand in vedere ca este o crema destinata tenului sensibil,cei de la Farmec(cu care am si vorbit) mi-au spus ca e ok sa o folosesc:d
      Trebuie sa te uiti mai atent:*De obicei sunt pe rafturile de jos din magazine.

      Ștergere