Alternativa naturala a deodorantului conventional





        Totul a inceput la o ora banala de biologie(pe vremea cand eram inca eleva de liceu) cand,facand pauza de la problemele necesare admiterii ,am vorbit multe si nevrute cu draga mea profesoara.
Imi spusese ca acum cativa ani dupa o simpla epilare,utilizase un deodorant din comert si facuse o infectie de a tinut-o o saptamana in spital.
Am inceput atunci sa caut alterative naturale,fara parabeni,fara parfum,fara ingrediente nocive pe care as putea sa il folosesc zi de zi.
      Si astfel in ajutorul meu au  intervenit colegele mele bloggerite care au postat de-a lungul timpului reviewuri despre minunata Piatra de alaun.
Piatra de alaun este un mineral natural, hipoalergenic, cu proprietati antibacteriene si astringente.

Mi-am facut curaj si am comandat-o de pe iherb.com,un site plin de produse naturale,dar despre asta am sa vorbesc in alt post deoarece vreau sa va prezint unele produse de care am devenit dependenta,fiind deja la a 5-a comanda data.
Piatra de alaun este slefuita foarte bine,este fina si nu are absolut niciun miros.
       Dupa 3 luni de folosire eu ma declar incantata.
Tot ce fac este sa umezesc piatra si apoi o aplic.Rezultatul? Desi nu stopeaza complet procesul de transpiratie,lucru pe care nici nu il vroiam,tine sub control microbii...astfel ca eu ma simt curata,fresh stiind ca nu miros a transpiratie .
Pentru mine este extrem de eficienta,protejandu-ma intreaga zi.Poate este si din cauza tipului de piele(normala cu tendinta de uscare) sau a regimului alimentar.
     Un lucru care mi-a placut enorm este si faptul ca nu ustura pielea dupa epilare si nu pateaza hainele absolut deloc.Unde mai pui ca piatra asta la cat de greu se consuma tine toata viata.
Pentru aprox 2 $ consider ca este deodorantul perfect,din pacate eu detin varianta sintetica ,,ammoniun alum'' ,dar as vrea pe viitor sa achizitionez cea naturala pentru a face o comparatie.




P.S: Mama mea a scapat deodorantul si astfel s-a ciobit varful....de asta arata asa in poze.Deh,va trebui sa imi cumpar una noua pentru ca ma deranjeaza la utilizare :(

Ce parere aveti despre ea?

8 comentarii:

  1. vreau si eu sa comand pe Iherb :)
    trebuie sa vorbim tanti mentora :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. am auit atat de multe despre aceste pietre de alaun de ma pus pa ganduri .

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interEsant!Citisem despre ea, dar nu am vazut niciodata cum arata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are forma ovala,bine slefuita..in schimb a mea a cazut si s-a spart:))

      Ștergere
  4. Mă tentează și pe mine să îmi cumpăr ! Nice review !

    RăspundețiȘtergere