O poveste de succes...

Din pacate vad ca blogul meu in ultimele zile a dus-o destul de rau.Chiar nu inteleg,am parte de erori peste erori,si deabia am reusit acuma sa postez putin.
Sper ca isi va reveni destul de curand,cel mai rau imi pare insa ca nu pot citi blogurile care imi plac.Ufff:(
Aseara,in timp ce stateam in pat.M-a contactat o domnisoara foarte draguta pe mess.M-a informat cu o eroare referitoare la blog.Era de asteptat:)blogul meu cel rau.
Intr-o lume in care cati mai multi adolescenti se drogheaza,fura si isi distrug tinerea,urmatoarea poveste reprezinta un model pentru toti adolescentii.
Important este faptul ca eu nu o cunoasteam personal pe Diana.Dar mereu am admirat-o pentru ca la o varsta atat de frageda a reusit deja sa publice destule carti.
Este minunat sa ai si exemple pozitive.Sa stii sa iti canalizezi atentia pe un anumit domeniu si sa ai rezultate valoroase.
O felicit din toata inima si sper sa ajunga departe,pentru ca merita.
Din cate am inteles aceasta urmeaza sa publice o noua carte.

Eu nu pot decat sa ii urez mult succes si fericire:)
Te imbratisez cu drag>:d<

Produsul zilei:)
Gene false fir cu fir din par natural:) la doar 15 lei

Le puteti gasi pe site-ul Total Pro beauty.

2 comentarii:

  1. Buna, draga mea!
    Cum spuneam si in postarea mea de astazi, in ultimul timp se pare ca am parte doar de surprize placute, din partea persoanelor la care nu ma astept!Iti multumesc foarte frumos pentru fiecare cuvant al tau si pentru aceasta postare atat de frumoasa! Pupici

    RăspundețiȘtergere