Review Sapun moale natural imbogatit cu ulei de trandafiri


Stiu..este un titlu extrem de lung,dar :)) nu am ce face.
Acest produs mi-a fost oferit de catre Bioliv Fresh pentru a-l testa si a'mi exprima opinia.
Inca de la inceput vreau sa mentionez ca este parerea mea sincera si nu am fost influentata de faptul ca l-am primit sa zicem,drept cadou.


Intai sa ne familiarizam cu parabenii:
,,Parabenii atât de controversaţi acum sunt un tip de substanţe folosite pentru a conserva produsele cosmetice, medicamente şi alimente încă din 1920. Parabenii obţinuţi artificial sunt cei de care trebuie să ne ferim, aceştia sunt numiţi ştiinţific paraoxibenzoaţi şi sunt folosiţi în majoritatea produselor cosmetice de pe piaţă la ora actuală.Acestea sunt substanţe cu rol de conservare a produsului găsite în şampoane, creme hidratante, deodorante, săpunuri şi în geluri de duş sub denumirile lor ştiinţifice: metilparaben, propilparaben, benzilparaben, butilparaben, etilparaben sau isobutilparaben. Parabenii reprezintă derivaţi de acid benzoic, iar experţii recomandă o concentraţie de maxim 0,5% de parabeni în produsele cosmetice utilizate frecvent.
Aceste ingrediente comune ale cosmeticelor sunt suspectate a fi un „ disruptor endocrin… adică pot mima sau bloca activitatea hormonală''




Ce spun ei:
..Este un sapun natural,vegetal,imbogatit cu concentrat natural de ulei bulgaresc de trandafiri,cu apa de trandafiri si petale uscate de trandafiri care curata delicat orice tip de piele.Uleiul de cocos si palmier catifeleaza si hraneste pielea,asigurand un confort maxim al pielii bine curatate.Acest sapun are o aroma superba,relaxanta,de ulei de trandafiri,care are o actiune puternica aromaterapeutica,indepartand stresul,avand totodata un efect calmant si tonifiant.''
FARA PARABENI


L-am folosit timp de o saptamana si mi-am cam facut o parere despre acest produs.
Ce mi-a placut:
-Atat eu cat si mama,am fost uimite de cat de bine curata acest sapun.Eu chiar mi-am spalat si pensulele si a functionat perfect.
-mi-a placut faptul ca are petale uscate de trandafiri si mi-a exfoliat bine pielea
-culoarea roz:)
-este ieftin
-face multa spuma
-se termina greu
-si cel mai important lucru,nu contine parabeni:x

Ce nu mi-a placut:

-desi este destinat pentru pielea sensibila,nu stiu,am impresia ca o usuca si mai tare.Desi acest lucru l-am observat la fiecare sapun.
-plus ca,nu prea imi place descrierea.Poate contine toate ingredientele enumerate de producator,dar..vorba aia,,ce e prea mult strica''.Cand citesti despre uleiuri si esente,automat te duci cu gandul la un produs de lux,ce face minuni,la o pielea cat mai catifelata si etc.

In concluzie,mi-a placut acest sapun si am de gand sa il recumpar.Mai ales ca pensulele mele s-au inteles atat de bine cu el.Sunt albeee:x:x:x
Cat si pentru faptul ca nu contine parabeni.


Pret:6 lei


Nota mea: 8 din 10

4 comentarii:

  1. Arata chiar bine si pretul e unul foarte miiic:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi:d ma bucur ca iti place scarlet

    RăspundețiȘtergere
  3. L-ai folosit pe fata sau pe corp? Eu ma cam feresc sa ma spal cu sapun pe fata.

    Despre partea cu parabeni... ma lasa rece fiindca exista si alte ingredinte daunatoare in afara de acestia. Chiar nu cred ca parabenii o sa ne omoare.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am folosit pe corp:)
    Da,acesta e adevarul .Sunt multe substante periculoase pe care le punem ori pe fata..ori pe corp.Este trist:( Dar totusi:)) incerc sa mai reduc..prin machiaj mineral,lucruri bio sau fara parabeni:*

    RăspundețiȘtergere