Lulu Box?!l

Probabil ca unele dintre voi ati auzit deja ca mai este putin timp pana va lua nastere un nou concept si anume Lulu Box.
Asa cum am citit pe Sunshine Sarah ,aceasta a avut parte de un mic teaser la targ.


Daca asta este continutul primei cutii,voi comanda cu siguranta.Voi?

Update:cred ca acesta va fi continutul primei cutii.



Ceva Dior?:x Imi place Lulu:x

11 comentarii:

  1. cum, unde, care, cine? Link??? ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poza am gasit-o pe un blog.Il gasesti la ,,sursa''.Cat despre noul concept,urmeaza cat de curand sa apara.Aici este pagina lor:
      http://www.facebook.com/#!/lulubox

      Ștergere
  2. Acestea reprezinta cateva din produsele care ar putea aparea in urmatoarele cutii, nu este compozitia unei cutii complete. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru precizare.Ar fi fost frumos sa fie atatea produse:)))
      In cadrul articolului a fost pusa o simpla intrebare,sa aflu reactia cititoarelor.

      Ștergere
  3. Eu nu prea sunt entuziasmata de cutiile astea romanesti. Am vazut destule clipuri pe Youtube cu pachetele din SUA sau Anglia unde primeai si produse full size, si deluxe samples si mini samples in aceiasi cutie (toate de la firme renumite, iar valoarea produselor din cutie depasea cu mult abonamentul lunar). La noi primesti fie mostre mici de 2 ml, fie mini produse care sa zicem ca sunt accesibile tuturor, gen creme avon sau vichy a caror valoare nu explica pretul cutiei. Nu am comandat pana acum nici o cutie si nici nu imi pare rau. Astept sa vad daca in cazul acesta raportul pret/cantitate merita cheltuirea unei sume de bani, dar daca in loc de o mostra de crema nivea sa zicem de 2 ml primim o mostra de crema dior tot de 2 ml, eu tot nu ma bag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.Eu sunt patita cu multe dintre aceste cutii.La noi se merge pe ideea de castig din prima luna.Si nici nu se tine cont de parerea consumatorilor.
      Dar asta e Romania.Sper doar ca aceasta cutie sa se ridice la nivelul asteptarilor mele.

      Te pup:*

      Ștergere
  4. http://beautybyalexia.wordpress.com/2012/07/06/experienta-cu-gust-amarlulu-box/

    Fetelor nu va lasati pacalite.60 lei pt niste mostre ??? doar nebun sa fi, pe mostre scrie clar 'Not for sale'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu dau cu placere 60 de lei pentru a proba produse care imi plac (ideea ca varianta full size costa si 450 lei). In contextul acesta nu cred ca e mult. Parerea mea :)

      Ștergere
    2. Sau poti pur si simplu sa mergi la vanzatoarea de la sephora/douglas si sa ceri o mostra...
      Nimeni nu cumpara de 450 de lei inainte sa testeze..daca vrei sa incerci 0.5ml poti merge la magazin si sa iei testerul de acolo la o tura...

      Ștergere
  5. Monica Nicole, este clar ca nu stii despre conceptul Birchbox. De ce nu te informezi mai intai? Dintre toate cutiile din Romania, asta are cele mai interesante branduri si produse. Nu exista termen de comparatie.

    Eu recomand cutia tuturor celor care pentru 13 euro vor sa descropere cele mai calitative produse, evident cu intentia de a le cumpara ulterior.

    Daca vreti produse full size, cred exista Pink Box cu tampoane demachiante, bratari, etc totul la minunatul pret de 44 lei. :))

    RăspundețiȘtergere