Review: Too Faced-Fun in the Dark



Buna dragelor!
Ce mai faceti? V-ati scos din garderoba hainele de vara?Aici,in Botosani,este extrem de cald.Si eu mor de ciuda ca nu pot purta ce vreau din cauza faptului ca am pielea destul de alba.E timpul sa scot autobronzantul din dulap.
Nu stiu cum sunteti voi ,insa eu nu pot iesi imbracata in pantaloni scurti sau rochite avand pielea stravezie.Trebuie sa fiu bronzata!!
In alta ordine de idei m-am tot gandit astazi ce as putea sa scriu.Urmeaza sa fac un tag, ,,My makeup station'' numai sa fac putina ordine in dulap:))
Asadar,incep seria review-urilor promise acum jumatate de an in urma.
Produsul prezentat astazi este paleta Too Faced(Fun in the dark).

            Too Faced mi-a placut dintotdeauna.Nu neaparat din cauza calitatii(unele produse m-au dezamagit) ,ci datorita ambalajelor care pur si simplu iti fura ochii.
          Paleta in sine contine 4 farduri de ochi,un ruj,un gloss,un bronzer si un blush.Practic contine tot ce ai nevoie pentru a obtine un look decent.
          Mi-au placut extrem de mult luminitele din jurul oglinzii pentru ca iti ofera posibilitatea de a te machia chiar si in conditii mai nefavorabile.:))

     Fardurile sunt sidefate,pigmentate si rezista intreaga zi daca folositi un primer in prealabil.
      Blush-ul este chiar discret,un roz piersica ,iar intensitatea o obtineti in functie de cat de mult insistati in aplicare.
     Bronzer-ul nu imi place deloc.Este sidefat si cel putin in perioada aceasta nu ma prinde deloc.
       Rujul si gloss-ul sunt decente,nu sunt hidratante  si nu rezista mai mult de 2 ore jumatate pe buze,indiferent de ce as face sau cum le-as aplica.
Un lucru care imi displace este faptul ca paleta  se murdareste destul de repede ,iar particulele de fard vor cadea in ruj.De aceea trebuie sa o curatati dupa fiecare utilizare.





Per total este o paleta ok si ii acord nota 7 din 10.
Nu cred ca o voi recumpara si v-o recomand doar daca o gasiti sub 80 lei.Atunci se merita.In rest nu:))

Pretul este undeva la 100-130 lei si o gasiti in Sephora.





Voi ce produse Too Faced detineti?


12 comentarii:

  1. Din pacate nu detin niciun produs, mult prea scumpe pentru buzunarul meu :)) Lasand la o parte lucrul acesta, doamne cat de frumoasa e culoarea Lucky Charms :X De cum am vazut poza, doar pe ea am vazut-o :)) E foarte frumoasa paleta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey:* Ma bucur ca iti place.
      Este cu adevarat speciala insa eu ma machiez cu verde din an in paste:( si sta cam nefolosita.

      Ștergere
  2. hello , draguta...iti trimit pe mail o solutie handmade de bronzat...e minunata , ieftina si da rezultate excelente , o sa ma pomenesti :)...te pupic !

    RăspundețiȘtergere
  3. Paleta arata foarte bine, dar nu cred ca as da atatia bani pe ea. Cum spuneai tu, mai bine astept reducerile... Culoarea verde e frumoasa, dar si la mine ar sta 99% neatinsa, iar rujurile/glossurile din palete mi se par total nefolositoare. Mie imi place sa car dupa mine rujul pe care il folosesc, asa ca rujul inclus intr-o paleta mi se pare bani aruncati aiurea. In schimb, blush-ul e suberb, la fel ca si bronzerul si celelalte 3 nuante de farduri de ochi. Sa o folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,consider ca 70% din pret il reprezinta ambalajul.In afara de nuanta de verde folosesc aproximativ toate xulorile de mai sus.Cat despre ruj si gloss:( cam dezamagitoare.Si la fel ca tine prefer sa imi iau rujul meu,nu sa folosesc unul inclus in paleta.Te pup:*

      Ștergere
  4. iar nu imi arata actulizarile la blogul tauX(...te caut in blogroll.paleta e f frumoasa.nu stiam ca o ai:-s.am si eu una,dar am luat.o la oferta,de la o fata,caci nu dadeam atatia bani pe ea.sunt frumoase culorile.te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paleta ta este draguta:d Eu as folosi-o mai des in locul tau:* Te pup

      Ștergere