Review: Physicians Formula Happy Booster


                       Imi planuiesc sa scriu pe blog de 3 zile,insa internetul a mers extrem de greu.In sensul ca o simpla pagina se deschidea in 5 minute,deci timp pierdut si multi multi nervi.

Nici acum nu stau mai  bine deoarece nu pot sa urmaresc videoclipurile pe Youtube,dar macar ma multumesc cu platforma Blogger.

      Si daca tot am promis ca voi face un review produselor cumparate din Sua,astazi am sa va prezint un blush de care m-am indragostit atat din cauza ambalajului cat si a nuantei superbe de blush.
     Ambalajul este extrem de rezistent iar design-ul blushului este de vis.
Cred ca acesta este si motivul pentru care l-am comandat.Aveam nevoie de un produs care sa ma faca sa zambesc in fiecare dimineata.
     Produsul in sine este format din 2 compartimente.
Oglinda este extrem de folositoare pentru ca este  clara,groasa si de buna calitate.In schimb despre pensula  nu pot sa spun acelasi lucru,clar nu o voi folosi desi are o culoare extrem de draguta.



                        Asa cum am spus mai sus,ambalajul nu pare deloc ieftin,chestie care imi place chit ca e un produs de tip ,,drugstore''.
        Nuanta aleasa de mine este ,,Natural'',o combinatie de visiniu,corai si maroniu.Am cautat o nuanta care sa nu iasa foarte mult in evidenta si care totodata sa imi ofere iluminare.
    Un alt aspect care imi place extrem de mult este faptul ca produsul in sine are un oarecare parfum.
Nu stiu cat de mult va incanta ,insa mie imi plac extrem de mult produsele care au un miros delicat si nu de chimicale.
Am stat toata dimineata cu nasul in acest blush  incercand sa il asociez cu un parfum insa nu am putut.
Are o tenta totusi  destul de fresh,am simtit un pic de ceai verde si lemon?!?! Stiu ca poate suna ciudat ,dar astea sunt primele note pe care le-am simtit.

     Eu nu sunt adepta blush-urilor foarte pigmentate pentru ca gresesc de fiecare data cantitatea de aplicat .
Acesta este doar un blush discret,pe care il pot aplica de mai multe ori pentru a obtine pigmentatia dorita.Un blush care imi ofera atat culoare cat si iluminare grozava,fara a fi nevoita sa aplic un iluminator separat.
Tenul meu este normal spre mixt,iar rezistenta in aceste conditii este de 4-5 ore.Destul de putin ati spune,cel putin in comparatie cu Nars ,dar costa doar 10 dolari.
     Il consider un blush perfect pentru aceasta toamna.L-am aplicat in nenumarate randuri si imi ofera o culoare visinie(poate din cauza ca am dat mai mult cu pensula peste inimioara visinie :)) ).
    Produsul are 7 grame si nu este prafos deloc.



Concluzia: Vi-l recomand.Daca nu doriti un look discret si iluminat,atunci puteti opta pentru celelalte nuante in tonuri mai puternice.Imi pare atat de rau ca nu se gasesc produsele PF in Romania.Sunt ieftine si de buna calitate.

Voi ce produse Physicians Formula ati incercat?


11 comentarii:

  1. Nu am incercat, dar arata adorabil. Pe-asta sigur l-as incerca, pentru ca blush-urile mele sunt destul de pigmentate si mi-ar placea ceva mai discret, sa il pot folosi zi de zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,eu am facut o combinatie de blush-uri.Atat discrete cat si puternice pentru seara.Am cateva desi trebuie sa ma tin de ele sa le folosesc constant.Combinatia mea preferata este de bronzer+iluminator.

      Ștergere
  2. Eu nu am incercat nimic de la Physicians formula, dar parca as incerca blush-ul acesta. Arata foarte bine :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand si pudrele de la aceasta firma.Am inteles ca sunt grozave.

      Ștergere
  3. deci arata super faaaaaain ! L-as fi luat si eu pentru ambalaj in primul rand si pe urma ma gandeam la produs:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da:)) Eu de obicei fac asa.Iau produsele dupa ambalaj,desi nu e intotdeauna bine.:*

      Ștergere