Random Talk

Salutare dragelor!

   Nu ne-am auzit de mult timp si nu am scuza.Nu este de vina lipsa timpului,oboseala sau zilele lungi de facultate.
Am fost absenta pentru am simtit nevoia de a face o pauza.De a ma deconecta(desi am citit majoritatea blogurilor si vazut videoclipurile pe youtube) si a-mi centraliza atentia spre alte activitati.
Am inceput sa cunosc oameni noi,sa redescopar niste prietenii vechi si de ce nu ,sa mesteresc primul meu dinte.
       Insa acum avand bateriile incarcate voi incerca sa scriu mai des.Bine...incerc o data ,maxim de 2 ori pe saptamana,dar nu promit nimic deoarece nu sunt punctuala in ceea ce priveste acest aspect.
Postarea aceasta va fi random,pentru ca vreau sa stau putin de vorba cu voi,sa va intreb anumite lucruri.
     In ultima vreme am reusit alaturi de ,,lenevit'' sa dau 2 comenzi pe iherb.com ce inca nu le dau de urma.
Citind anumite postari ale fetelor ,am inteles ca vor ajunge in 9-10 zile,insa a mea are mai mult de 2 saptamani si se face asteptata.
Si nu as fi atat de entuziasmata de ea,daca nu ar fi continut niste pensule Real Techniques,ciocolata,ceaiuri,sprayuri cu miros de trandafiri si un balsam de par senzational.
Despre asta insa am sa va spun mai multe cand va ajunge.
     In alta ordine de idei,as vrea sa va intreb unde pot gasi niste cizme ok,cu toc gros?
Magazine fizice sau site-uri ,daca aveti vreun pont va rog sa mi-l impartasiti:*
        Aaaa,ca uitasem,desi postarea asta e total pe langa si aiurita ca mine in acest moment.
In timpul vacantei,am reusit sa gatesc mai mult.
Am mancat o salata delicioasa si niste cartofi minunati.Nu cred ca mai am pozele pe telefon insa am sa va las numele retetelor mai jos.
Batata Harra si Fattoush cam asa e denumirea lor:))
       Si un lucru de care sunt extrem de mandra este faptul ca am inceput sa mananc mai sanatos si sa elimin uleiul si grasimile din alimentatia mea.
Ce e drept am mai slabit,lucru pe care nu il vroiam,avand in vedere ca sunt o slabatura,dar avand o problema medicala am fost nevoita sa apelez la o astfel de dieta pentru a nu mai avea dureri insuportabile de vezica biliara.

Ohh....vreau de asemenea sa va spun ca incerc 3 fonduri de ten in momentul de fata..si imi place la nebunie Miss Sporty So matte perfect stay desi unele bloggerite il dispretuiesc.Se pare ca e un produs pe care ori il iubesti-ori il urasti.

  Iar in momentul in care voi face 750 de abonati,am sa pregatesc un giveaway asa cum ii ,,sade'' bine unui blog.Ma tot gandeam daca v-ar place un blush cu inimioare de la PF?Ca cel prezentat de mine aici.
Daca da,sa dati de veste ca sa apuc sa il adaug in cos si sa il comand.




Ca iar e tarziu si maine ma trezesc la 5 dimineata.
Imi cer scuze pentru postarea super haotica ,tot ce vreau sa stiti este ca mi-ati lipsit si abia acum pot realiza ca nu as putea renunta la blog niciodata.




O seara minunata:*

9 comentarii:

  1. La mine comanda Iherb a ajuns dupa aproape 25 zile :)) Deja nu-mi mai faceam sperante ca va ajunge mai ales ca aveam doar o pasta de dinti(Jason). Sunt sigura ca va ajunge si a ta! :*
    Niste cizme cu toc gros...nu prea stiu unde ai putea gasi dar este un magazin in Iasi prin piata Unirii, Adriana se numeste, si are atat haine, cat si incaltaminte frumoasa, e posibil sa gasesti acolo. :)
    Chiar mi-a placut postarea asta, am aflat ce mai faci! >:D<
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai m-a anuntat mama ca a venit doar un colet din 2.Sper sa nu se piarda celalalt.
      Multumesc de pont:* am sa incerc sa il gasesc pentru ca am nevoie urgenta de cizme:))
      Te pup :* tu ce mai faci?

      Ștergere
  2. D'oh, ador sa mesteresc dintisori :)) i-am stricat vreo 2 prietenului meu (din aia de sapun desigur) ca ma chinuia talentul :))
    Eu pe fondul de ten Miss Sporty l-am luat la plesneala anul trecut prin iunie ca aveam nevoie urgenta de unul ieftin, si Doamne e cel mai fain!
    Te pup!Multa sanatate si spor la scoala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,e distractiv tare mai ales ca e mai relaxant decat in timpul lp-urilor.Toti vorbim si ne ajutam.
      Trebuie sa fac si eu weekendul acesta un review fondului de ten miss sporty.Eu il ador pe al meu.Multumesc draga mea pentru urari:*

      Ștergere
  3. Hei:*
    Incearca sa cauti cizmulitele pe miniprix sau stone creek, sau daca ai timp da o fuga pana in mall ca sigur gasesti ceva:*
    Am avut si eu fondul de ten de la miss sporty, dar nu pot sa zic ca.l urasc:)).Se comporta destul de bine pe ten insa imi lasa o multime de puncte negre
    P.S: Ai zis ceva de dinte, esti la stomatogolie sau tehnica dentara ?sau am inteles eu gresit?
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am tot uitat pe miniprix dar nu am gasit fix cea ce cautam iar in mall ce imi place sare de 400 lei,bani pe care nu ii am momentan.
      Nu ai inteles gresit,sunt la stomatologie,doar ca si noi facem dintisori:)))
      Pupici

      Ștergere
  4. hai ca m-am uitat ca disperata dupa retete :))) ma bucur ca incerci sa mananci sanatos , incearca multe sucuri verzi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh:)) daca mi-ar place fructele.Dar eu mananc legume..sunt obsedata dupa ele

      Ștergere
  5. hai ca m-am uitat ca disperata dupa retete :))) ma bucur ca incerci sa mananci sanatos , incearca multe sucuri verzi !
    womens shoulder bags

    RăspundețiȘtergere