Review: Produse Hofigal+Castigatoare

 Stiu ca sunt datoare cu acest review inca din luna septembrie,insa m-am luat cu alte produse si am uitat complet.
     Asadar,cu scuzele de rigoare,tin sa multumesc celor de la Dacic Cool pentru acest pachet minunat.
2 dintre produse nu le-am testat deoarece nu mi se potrivesc(gelul Supliform si lotiunea Chelstop) si de aceea le voi darui unei cititoare,care poate are nevoie de ele.
    Samponul 5R
Mi-a placut extrem de mult faptul ca are miros de zahar topit ,la fel si culoarea/consistenta.
Face spuma,insa nu la modul extraordinar ,iar la final parul ,,scartaie'' de curatenie.:))
       M-as fi asteptat sa fie mai hidratant insa ce m-a uimit la el este faptul ca in decursul unei luni in care l-am folosit constant,parul meu a fost mereu stralucitor si parca mai bogat.



Balsamul de par este nelipsit din rutina mea .
Fie ca este cel de la Hofigal cu coenzima Q10,fie unul din comert,intotdeauna il folosesc.
Ce nu mi-a placut la acest balsam este mirosul,care mie imi aduce a crema de barbierit.
   Are o textura lichida,care sincer pe mine nu m-a impresionat ,dar in schimb hidrateaza exemplar varfurile.Dupa utilizare parul este usor de descurcat si moale la atingere.


Sapunul moale lichid vegetal Hofigal
    Desi este destinat spalarii parului si a pielii sensibile eu il folosesc doar pe post de ,,gel de dus'' pentru ca am sesizat ca imi usuca extrem de tare parul.
Desi titlul spune ca este ,,moale'', sapunul este de fapt lichid  ceea ce ingreuneaza destul de mult aplicarea ,iar produsul se iroseste mai rapid .
Mirosul este natural,de lavanda si coaja de nuci si nu face o spuma bogata.
      Este delicat si poate fi folosit si pentru zona intima.


Din toate produsele as recomanda samponul deoarece este singurul care m-a multumit pe deplin.
Preturile sunt extrem de mici : sapunul 9 lei,balsamul 11 lei,samponul 9 lei si chiar va recomand cand treceti la vreun plafar sa dati un ochi si la produsele fabricate in Romania.
     Nu au ele ambalajul atragator ,dar continutul este cel care conteaza .



 

    Daca doriti sa incercati Supliform sau lotiunea ChelStop,tot ce trebuie sa faceti este sa imi raspudenti la intrebarea : Ce produs romanesc v-a impresionat cel mai mult?
Castigatoarea o voi anunta pe data de 13 ian. in cadrul acestui post.




Cu scuzele de rigoare......castigatoarea este Andreea Schlecht Katze
Random a decis in locul meu pentru ca toate comentariile au fost minunate si le-am citit pana la ultimul punct.
Astept sa ma contactezi la adresa de email :adisor68@yahoo.com  pentru a stabili detaliile:*
Felicitari tuturor!

11 comentarii:

  1. M-a impresionat foarte tare Gelul contur Ochi de la Hofigal, este etxraordinar de bun. Am incercat mai multe creme pentru ochi, insa acesta este clar Sf. Graal pentru mine. M-a scapat de cearcane, de cercuri negre si de ochi umflati. Cand il aplic dimineata simt cum imi revigoreaza zona ochilor, reduce umflaturile de la somnul prea adanc li imi da o privire odihnita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Supliform!!! cel mai bun tratament anticelulitic. Am incercat creme scumpe, ce promiteau piele de bebelus, nimic nu mi-a intins si netezit piele cum a facut-o supliform. se simte bine pe piele, e maleabila si buna pentru masaj, si dupa cateva zile vezi rezultate, pielea ta e mai frumoasa, intinsa si are un luciu sanatos...imi iubesc coapsele de cand folosesc supliform, crema asta m-a ajutat sa scap de un complex.

    RăspundețiȘtergere
  3. astept si eu primele produse hofigal.. sa vedem cum mi se vor parea.
    sa le folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt deja la al treilea flacon de Sapun moale si vreau sa spun ca este singurul produs care m-a scapat complet de matreata, il folosesc impreuna cu Chelstop, isi fac treaba de minune impreuna. Imi mai plac ojele de la Farmec si produsele de la Farmasi( desi nu stiu sigur daca Farmasi sunt produse romanesti, hihihihih, sorry)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit aceste produse in urma cu 6-7 ani, pe cand le gaseam in farmacii si au fost alternativa ieftina, accesibila si buna pentru bugetul meu de atunci, cu rezultate foarte bune, ma refer aici la Sapun moale si Chelstop, impotriva caderii parului. In toamna trecuta le-am redescoperit, iar parerile tale referitoare la produsele mentionate( Sampon 5R Q10 si Balsam Q10) coincid in mare masura cu ale mele. Mie mi-au placut, le-am terminat, momentan folosec altceva, dar voi reveni la ele in primavara deoarece mai am in stoc samponul si balsamul Q10, Sapunul moale si Chelstop. Intr-adevar ambalajul nu prea atrage ochii si poate ca ar trebui. De multe ori ne cumparam lucruri si pentru felul in care arata, dar si pretul e mai mare. Sunt foarte curioasa de Supliform sa-l incerc, mai ales ca am citit destule review-uri pozitive. Sigur il voi achizitiona mai ales ca pretul este foarte accesibil, il voi lua in varianta mica, iar daca imi va fi pe plac, in varianta de 500 ml mai spornica. Cei de la Daciccool au mereu promotii foarte bune si am profitat de ele de 2 ori pana acum, iar din a doua comanada m-a incantat untul de corp cu lamaie, ulei de masline si unt de shea 5% de la Gerocossen de care am abuzat in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna...chiar acum am descoperit acest site si citesc cu mare interes!mi-am notat cateva produse si chiar azi voi intra intr-un plafar.am 50 de ani si de 21 de ani folosesc crema Apidermin pe care am recomandat-o si generatiei tinere(baietii mei o folosesc de vreo 5 ani,la fel si prietena unuia dintre fii...)de 3 ani am descoperit crema anti ageing Ivatherm cu celule stem vegetale si este superba!dar...sunt deschisa la incercarea cremelor de la Hofigal si daca imi plac,schimb imediat,fara regrete!va pup - o zi minunata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari. :)

    Off, imi e greu sa spun ce produs romanesc m-a impresionat.
    Am incercat diferite produse,de la vopsele, creme de corp pana la demachiante, creme anticearcane si produse de uz intim.

    Ca sa pastrez aceeasi tematica: Hofigal, pot spune ca mi-a placut mult Gelul antiacneic Acneogel - Hofigal.
    L-am comandat pentru ca eram foarte curioasa si aveam si problemute cu tenul.
    Dupa cateva zile, mi-a uscat majoritatea cosurilor, inca mai am, dar nu mai sunt vizibile, iar cu ajutorul fondului de ten sunt aproape inexistente.
    Raportul calitate-pret a fost foarte multumitor.

    Cred ca trebuie sa invatam sa iubim si produsele romanesti, desi numele lor nu suna asa pompos precum Lancome, Clarice, No.7 etc etc iar aspectul lor e mult mai prejos decat de alte produse.

    Sunt de parere ca avem produse bune pe piata romaneasca, dar suntem absortiti fara sa vrem de publicitatea de pretutindeni a produselor cu pret mai inalt, de branduri mai cunoscute, de imaginea pompoasa a alor produse.

    Cand si cand o sa incerc sa imi fac timp sa mai cumpar si produse romanesti, cosmetice si nu numai. Plus ca in felul asta ajutam si la dezvoltarea pietii de produse romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Balsamul de buze Apidermaliv, unul dintre cele mai bune balsamuri de buze, iar pretul este si el super, trebuie sa il incerci daca nu ai facut-o deja. Trebuie sa imi cumpar Supliform urgent pentru ca m-am ingrasat in ultima perioada si celulita si-a facut aparitia si la mine. :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Am intrat pe blog pentru ca vazusem o fotografie cu samponul meu 5R de la Hofigal.
    Mie imi place sa povestesc mult ( sper eu ca nu si prost:)), insa acum am sa incerc in cateva minute sa va spun de ce acest sampon este preferatul meu dintre toate produsele cosmetice, nu numai cele romanesti , ci si cele straine.
    Acum 7 luni a aparut in viata mea minunea pe nume Carol, baietelul meu cel scump.De cand am inceput sa-l alaptez, fiecare suvita din podoaba mea capilara devenise atat de geloasa, incat ma parasea.Ajunsesem sa folosesc peria destul de rar, pentru ca ma puteam pieptana cu mainile.Ma rog, pe scurt, imi cadea parul in cantitati industriale.Cautand pe net, am gasit tot felul de informatii, insa nu ma dadea niciuna pe spate, inclusiv reclame la samponul R5.Insa, intr-o zi, intrand intr-un magazin naturist si vazand samponul si pretul, destul de mic, am zis sa-l incerc.sUNT 6 LUNI DE ATUNCI SI PARUL MEU A INCEPUT SA NU MAI CADA ATAT DE MULT, nu se mai ingrasa atat de repede si are si un aspect sanatos.Intr-adevar acest sampon REGENEREAZA, REEPITELIZEAZA, REVIGOREAZA, REVITALIZEAZA SI RESTITUIE FRUMUSETEA SI STRALUCIREA FIRULUI DE PAR, asa cum promite eticheta.Pe mine m-a cucerit definitiv acest produs romanesc.( Ana-Maria Gaspar)

    RăspundețiȘtergere
  10. produse hofigal la pret de FABRICA se gasesc doar pe www.ameplant.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevarat..... au magazin online: http://hofigalonline.ro/

      Ștergere